Sală de escaladă

Sala de escaladă a Asociației S.A.S. Adventure

Bine ați venit la sala de escaladă din cadrul Woow BattleLab Arena, singura sală de escaladă din Bistrița. Cu o suprafață modestă, dar în curs de dezvoltare, sala oferă facilităti atat pentru cățărătorii începători, dar și pentru cei mai experimentați, fie că sunt copii sau adulți. Vă așteptam cu drag pe strada Dimitrie Cantemir nr 1 (fosta ICRA) – acces pe poarta din mijloc.

Ce oferim?

Sala oferă trasee de escaladă si bouldering, amenajate pe lungimea mai multor panouri tip via-ferrata (cățărătorul se asigură cu lonjele de via-ferrata de cablul metalic dispus deasupra panourilor) și a unui panou rabatabil, înalt de 5 m. Deși spațiul nu e foarte mare, acesta oferă o varietate destul de largă de unghiuri pentru antrenament și inițiere.
  • panou înalt de 5 m
  • panouri tip via-ferrata
  • instructor
  • echipament complet
  • trasee diverse

Ce face acest sport?

Escalada este un sport relativ nou în România, care dezvoltă armonios corpul și mintea. Acesta e potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți. Pe lângă faptul că dezvoltă forța fizică, escalada ajută la concentrare, coordonare, depășirea obstacolelor și ajută la eliberarea stresului. Pentru o bună desfășurare a cursurilor și antrenamentelor, vi se pun la dispoziție instructori experimentați ce vă pot călăuzi primii pași în escaladă, sau vă pot conduce către înalta performanță.

Program orar sală escaladă

Întrucât timpul nu ne permite să ținem deschis non-stop sau să avem un program fix, accesul se face doar pe baza unei programări telefonice. La achiziționarea abonamentelor nu ținem la un program fix. Cățărătorul își poate consuma ședințele când îi permite timpul (în colaborare cu instructorul), chiar dacă abonamentul se lungește pe 2-3 luni. Înțelegem că fiecare are și alte activități, prin urmare nu am impus o condiție în acest sens. Totuși, recomandăm ca să nu lăsați un timp prea lung între ședințe, pentru a putea progresa în acest sport.

INFORMAȚII, PROGRAMĂRI LA TELEFON:

0768513034, 0741108584.